Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Választható oktatók

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót

Választható szerződéses oktatók - 2020

Tetszés, ismeretség vagy autó típus szerint választhat oktatót. Az oktatók további elérhetőségei és adatai a fényképekre kattintva érhetőek el. Ha más oktatónál vagy más autósiskolánál kívánja folytatni a vezetési órákat, akkor ezt bármikor megteheti. Az oktató váltást az OPÁL autósiskola iskolavezetője, ingyenesen intézi. Természetesen az oktató váltásnál, az eddig levezetett óra tartozást a tanulónak a jelenlegi oktatójával, rendeznie kell.

Kérjük, hogy az órákra, vezetésre alkalmas állapotban jelenjen meg, személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, minden esetben hozza magával, mert egy esetleges közúti ellenőrzésnél a hatóság a tanulótól is kérheti és ha nincs ott, akkor szabálysértést követ el, amely bírságolható. A vezetési órák, 50 percesek, melyet induláskor az oktatónak a Vezetési kartonba be kell írnia az induló kilométeróra állással együtt és a tanulónak ezt alá is kell írnia. Az óra végén, ugyan úgy a kartont be és alá is kell írni az érkezési időpont és kilométeróra állással együtt. Ha a vezetési órán nem jelenik meg és ezt időben nem mondja le (48 órán túl), akkor az oktató a Vezetési kartonba 1 órát be fog írni 0-km-rel és ezt a készenléti órát ki is kell a tanulónak fizetni. Az óra ára, a mindenkori vezetési óradíj de ez nem számít bele a kötelező óra számba.

A forgalmi vezetési vizsga nem könnyű feladat, célszerű jól felkészülten jelentkezni a vizsgára. A plusz óra vásárlása nem kötelező de sok esetben nem elegendő a kötelezően előírt 30 óra, ezért célszerű plusz órát venni a sikeres vizsga érdekében.

Az oktatók, közlekedési szakemberek, sok - sok éves tapasztalattal, ezért érdemes megfogadni a tanácsaikat a felkészítés folyamán!

Az oktatók munkaideje korlátozott, ezért általában várni kell a vezetési órákkal, azonnal nem lehet a vezetést kezdeni de azért sem, mert a vizsgák ütemezésénél, mindig a vizsgára készülők fognak többször vezetni. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket!

A csak hétvégi és más egyéb a tanuló által választott órák díja magasabb, mint az  alap óra díja. Ezen kívül választható az EXTRA képzés, ami szintén több pénzbe kerül, mint az aktuális óra díja. 

Köszönjük, hogy minket választott!

Ha bármely más oktató szeretne választani, akkor az azzal járó, ügyintézést az opál autósiskola, ingyenesen intézi!

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést! A vezetés mindig öröm legyen!