Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Választható oktatók

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót

Választható szerződéses oktatók - 2020

Tetszés, ismeretség vagy autó típus szerint választhat oktatót. Az oktatók további elérhetőségei és adatai a fényképekre kattintva érhetőek el. Ha más oktatónál vagy más autósiskolánál kívánja folytatni a vezetési órákat, akkor ezt bármikor megteheti. Az oktató váltást az OPÁL autósiskola iskolavezetője, ingyenesen intézi. Természetesen az oktató váltásnál, az eddig levezetett óra tartozást a tanulónak a jelenlegi oktatójával, rendeznie kell. Kérjük, hogy az órákra, vezetésre alkalmas állapotban jelenjen meg, személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, minden esetben hozza magával, mert egy esetleges közúti ellenőrzésnél a hatóság a tanulótól is kérheti és ha nincs ott, akkor szabálysértést követ el, amely bírságolható. A vezetési órák, 50 percesek, melyet induláskor az oktatónak a Vezetési kartonba be kell írnia az induló kilométeróra állással együtt és a tanulónak ezt alá is kell írnia. Az óra végén, ugyan úgy a kartont be és alá is kell írni az érkezési időpont és kilométeróra állással együtt. Ha a vezetési órán nem jelenik meg és ezt időben nem mondja le (48 órán túl), akkor az oktató a Vezetési kartonba 1 órát be fog írni 0-km-rel és ezt a készenléti órát ki is kell a tanulónak fizetni. Az óra ára, a mindenkori vezetési óradíj. Ez nem számít bele a kötelező óra számba.

A forgalmi vezetési vizsga nem könnyű feladat, célszerű jól felkészülten jelentkezni a vizsgára. A plusz óra vásárlása nem kötelező de sok esetben nem elegendő a kötelezően előírt 30 óra, ezért célszerű plusz órát venni a sikeres vizsga érdekében. Az oktatók, közlekedési szakemberek, sok - sok éves tapasztalattal, érdemes megfogadni a tanácsaikat a felkészítés folyamán. Az oktatók munkaideje korlátozott, ezért általában várni kell a vezetési órákkal, azonnal nem lehet a vezetést kezdeni de azért sem, mert a vizsgák ütemezésénél, mindig a vizsgára készülők fognak többször vezetni. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket!

A csak hétvégi és más egyéb a tanuló által választott órák díj magasabb, mint az  alap óra díja. Ezen kívül választható az EXTRA képzés, ami szintén több pénzbe kerül, mint az aktuális óra díja. 

  

Zsikla Ferenc - 20.977.2597

Pintér Nándor - 20.449.6271

Dicsa Mihály - 20.338.5590

Köszönjük, hogy minket választott!

Ha bármely más oktató szeretne választani, akkor az azzal járó, ügyintézést az opál autósiskola, ingyenesen intézi!

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést! A vezetés mindig öröm legyen!