6200. Kiskőrös, Martini u. 1

06.78.312582

 


Főoldal Hogyan - Miként Internetes jelentkezés Oktatók Állami támogatás Részlet - Fizetés


 

Hogyan lehet jelentkezni az internetes tanfolyamra, a jelentkezés folyamata. Hogyan lehet regisztrálni, elkezdeni az otthoni, internetes (e-learning) tanfolyamot?

Első lépés, hogy be kell menni az OPÁL Autósiskolába, Kiskőrös Martini u. 1 vagy az oktató kollégáknál is lehet jelentkezni:

Fő állású oktatók:

Kiskőrös, Akasztó, Páhi, Izsák: Szabó István - 70.3371027

Soltvadkert, Kiskőrös, Bócsa: Gyurján Gábor - 70.6011100

Mellék állású oktatók:

Kalocsa, Dunapataj, Harta: Hanus József -  70.9490671

Kiskőrös: Oravecz Andor: 20.9376934

Solt, Harta, Dunapataj: Orovicz István - 30.3127695

Kiskőrös: Szabó "Szityu" István - 20.4709600

Kaskantyú, Tabdi, Csengőd: Tapolcsányi Sándor - 30.5513971

Kalocsa: Váradi Roland - 20.2235242

Soltvadkert: Zsikla Ferenc - 20.9772597

Ha nagyon elfoglalt, akkor jelentkezés megoldható otthonról az interneten is a "JELENTKEZEM" részre kattintva is.

Kell hozzá: érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány (ha van valamiből), a tanfolyamdíj, e-mail cím és telefonszám. Ha ez megvan, akkor az autósiskola 24 órán belül intézi a regisztrációval járó teendőket, majd hamarosan kap egy értesítést az Ön email címére benne egy hivatkozással.

Tehát akkor a regisztráció folyamata:

A regisztráció után kap az email címére egy levelet, néha beteszi a spam-be (levélszemét), ott is érdemes megnézni.

A hosszú hivatkozásra kattintás, elvisz az e-Titán regisztrációs oldalára. A Regisztráció új e-titán fiókkal, belépési formát javasoljuk, ezzel még soha nem volt semmilyen probléma. Majd első alkalommal, egy pár adatot kell beírni és kész is a regisztráció.

A program felkínálja a "Kétlépcsős azonosítást" de ennek itt, túl sok értelme nincs természetesen mindenki maga dönt. Ha ez is megvan, akkor első alkalommal, kap még egy megerősítő e-mailt, hogy biztos jó helyre ment-e a regisztráció. Itt is a hivatkozásra kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, illetve ha küld egy számsort a program, akkor azt kell beírni és így már, megtörtént a végleges regiszráció.

A felkészítő programba való belépéskor, első alkalommal még ki kell tölteni egy pár adatot, illetve az adatvédelmi nyilatkozatot is el kell fogadni. A következő belépéskor már, maga a gyakorló program fog indulni.

 

Minden témakört végig kell csinálni és a témakörök végén van egy teszt kitöltés ha az sikeres, akkor jöhet a következő témakör ha nem, akkor újra az a teszt jön. Ha már nem akarja folytatni a tanulást, akkor mindig a KIJELENTKEZÉS gombbal jelentkezzen ki a programból.

Ha esetleg valahol elakadna vagy a program nem engedi tovább, akkor valószínű, hogy a tananyag valamelyik részéből, kimaradt valami. Ezt úgy lehet megnézni ha a bal sarokban lévő kis könyv ikonra rákattint. Ha ekkor sem oldódik meg a probléma, akkor keresse az autósiskolát vagy hívja a központi telefonszámot: 06.1.577.0222 vagy írjon erre a címre: info@e-educatio.hu

Ha végzett az egész tananyaggal, akkor a TANFOLYAM IGAZOLÁS - gombra kell még kattintani és így már lehet jelentkezni az OPÁL Autósiskolánál vagy a kiválasztott oktatónál a kresz vizsgára. Ekkor kell a vizsgadíj (4.600 Ft) és a körzeti orvosi igazolás.

 

A tanfolyam végeztével, csak a teszt gyakorlásra van lehetőség de azt érdemes minél többet, hogy a kresz vizsga biztosan sikeres legyen. A gyakorló teszt az összes aktuális vizsga kérdést tartalmazza. A programban van lehetőség, felkészülni a elsősegélynyújtó vizsga feladataira is.

A vizsgaidőpont meghatározása, a közlekedési hatóság jogköre de általában a vizsgára jelentkezéstől, 1 - 2 héten belül lehetséges.

Képek: eTITAN

Választható kategóriák:

Jó felkészülést, sikeres vizsgákat, balesetmentes vezetést!

Kresz vizsga Kalocsán
a tanpályán a Miskei úton.