Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Szaktanfolyamok

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót
 

Az OPÁL Autósiskola szaktanfolyamokkal nem foglalkozik de megfelelő létszám esetén, bármilyen autós-szaktanfolyamot, vízi jártasságot (kishajó, jetski,vitorlás) vagy egyéb bármilyen más jellegű tanfolyamot-szaktanfolyamot, Kiskőrösön is megszervez és lebonyolít.

Ha tanteremre van szüksége, akkor (előzetes egyeztetés után)  az is megoldható. Az autósiskola kulturált, kényelmesen tanterme a város központjában, 10-15 főig  igénybe vehető. A tanteremben tv, projektor, laptop, fénymásoló, internet elérhetőség van.   

GKI - ADR - Targonca - Nehézgép és minden más autós szaktanfolyam. Ország Jenő - szaktanfolyami előadó - 06.20.3229279

 

 


 

Kishajó vezetői tanfolyam 2019-ben volt az első ilyen tanfolyam Kiskőrösön az autóiskola tantermében, nyolc fő részvételével. A tanfolyam kb. 1 hónapig tart, vizsgák Szegeden.

Az M.Mariner bt. sport és kedvtelési célú, szolgálati célú és hivatásos kisgéphajóvezetői tanfolyamokat indít. A sport és kedvtelési célú tanfolyam, nemzetközi érvényű (Európa), belvizeken használható (folyókon, tavakon), kisgéphajóvezetői képesítés megszerzésére készíti fel a hallgatót. A képesítés, kisgéphajó és jet-ski vezetésére jogosít fel.

Kisgéphajó: Az a hajó, amelynek a hajótestben mért hossza, a 20 métert nem éri el,  és a meghajtó motorjának teljesítménye, nagyobb mint 7,5kW.

Jetski: Olyan motoros, vízi sporteszköz, amely a vízi közlekedésben,  a kisgéphajóra vonatkozó szabályok szerint vesz részt.

 

 

 


 Motoros vezetéstechnikai tréning - Continental Safety-Hungary, Motorkerékpár Vezetéstechnikai Képzés - Kecskemét - Vezető instruktor: Kálmán György (06205004007)  Megfelelő létszám esetén, akár Kiskőrösön is!

Érdeklődjön a fenti telefonszámon vagy az OPÁL Autósiskola elérhetőségein az ügyfélfogadási időben.

Kezdő motorosoknak mindenképpen ajánljuk, életeket menthet!

Ha itt jelentkezik, akkor.... folyamatban