Jogosítvány minden kategóriában*

6200.Kiskőrös, Martini u.1

06.20.9312582

 

Jelentkezés kresz tanfolyamra

FőoldalHogyan, mikéntInternetes jelentkezésÁllami támogatásOktatókKategóriák a jogosítványbanKódok a jogosítványbanNehéz pót
 

Bármelyik lehetőséget választja, akár az otthoni felkészülést a kresz-re (e-titán), akár a hagyományos tantermi képzést, jelentkezni vagy itt vagy pedig az OPÁL Autósiskolánál Kiskőrösön vagy az ön által választott oktatójánál, saját lakhelyén lehetséges.

A jelentkezés legegyszerűbb és legjobb módja ha lefotózza vagy bármilyen más formában (scanner, pdf) elküldi az autósiskola email címére az adatait. A személyi igazolvány, a lakcímkártya és ha van, akkor a jogosítvány, mindkét oldalát, valamint az email címét és a telefonszámát. A jelentkezem gomb megnyomása után, az autósiskola levelezési oldala nyílik meg, ide lehet küldeni a kért dokumentumokat de ezt megteheti személyesen is, Kiskőrös, Martini u. 1 vagy a választott oktatójánál is.

A freemail és citromail címeket a Közlekedési Hatóság, jelenleg nem fogadja el.

A vizsga előtt két héttel kell a körzeti orvosi igazolás és a 8.-os bizonyítvány, meg a vizsga díja a 4.600 Ft

KATEGÓRIÁK:

         
 

A  KRESZ tanfolyam kezdetétől (az indulás vagy az első előadás dátumától) számított 9 hónapon belül vizsgázni kell, KRESZ-ből. Ekkor még nem gond ha nem sikeres, viszont 12 hónapon belül  sikeres elméleti vizsgát is kell tenni. E határidőkön túl a tanuló elméleti vizsgára kizárólag a tanfolyam megismétlését követően jelenthető. Forgalmi vizsga a sikeres kresz vizsgától számítva 2 évig lehetséges.

 

A jelentkezés csak akkor lesz végleges ha a tanfolyam díját, befizette vagy átutalta a Fókusz Takarékszövetkezet számlájára: 52500075-12003275

JELENTKEZEM

A jelentkezem gomb megnyomása után, az autósiskola levelezési oldala nyílik meg, ide lehet küldeni a kért dokumentumokat.